preskoči na sadržaj
Vijesti

Javni poziv za dodjelu oznake "Pag na meniju"

11. travnja 2022. Odlukom Povjerenstva za provedbu javnog poziva, Javni poziv se produljuje do 20. travnja 2022., zaključno s tim datumom. Otvaranje ponuda će biti 25. travnja 2022. u 16.00 sati

 

Srednja škola Bartula Kašića Pag, u suradnji s partnerima, objavljuje javni poziv za dodjelu oznake Posebnog standarda tradicionalne kuhinje otoka Paga - Pag na meniju.

 

 

 


Cilj projekta je promoviranje tradicionalne gastronomije otoka Paga temeljeno na manifestaciji i knjižici recepata „Ca, ča, što se nekad kuhalo na mom otoku“ Srednje škole Bartula Kašića Pag koja od 2007. godine izvlači iz zaborava pomalo zanemarena stara otočna jela; promocija i podizanje atraktivnosti ugostiteljskih zanimanja; očuvanje nematerijalne baštine otoka Paga i brendiranje tradicionalne kuhinje otoka Paga. 

 

Namjera projekta: utvrditi poseban standard za ugostiteljske objekte, OPG-ove, (male i obiteljske) hotele, razne kušaonice i sl., na području otoka Paga, koji u svojoj ponudi imaju domaća i autohtona jela i pića te posebno promovirati one za koje se taj standard utvrdi. Standard se dodjeljuje nakon provedenog javnog poziva.

U nastavku se nalaze privici:

1. Javni poziv za dodjelu oznake posebnog standarda

2. Obrazac prijave

3. Pravilnik projekta

4. Popis jela gastronomske baštine otoka Paga

 

Javni_poziv_za_podnošenje_prijava_za_dobivanje_oznake_posebnog_standarda.docx

Obrazac_prijave_Pag_na_meniju.docx

Pag_na_meniju_Pravilnik.docx

Pag_na_meniju_popis_jela.docx



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marija Pećirko   datum: 28. 3. 2022.

Video Otok i Ja

360 - Virtualna šetnja


Tražilica

Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Oglasna ploča

Anketa
Kako vam se sviđa web škole?





Forum

Korisni linkovi
Korisni linkovi

Časopisi


Arhiva dokumenata




preskoči na navigaciju